ВТ ДИЕТ КЛУБ - КОНТАКТ

     ВТ диет клубот е прв Интернет диет клуб во Р. С. Македонија и прв диет клуб основан во општина Битола. Доколку сакате да воспоставите контакт со некој од нашите нутриционисти или сте заинтересирани да станете член на нашиот диет клуб, следете го даденото упатство: 

  • Пополнете ги Вашите податоци во полињата означени со *;
  • Кликнете на ,,Submit".

     Нашиот тим во најкраток можен рок ќе Ви одговори на Вашето прашање. Исто така, може да се јавите на 078 / 678 - 601 или пак да ги посетите нашите простории (ДТЦ Шехерезада приземје, локал 11) од 09 - 17 часот (понеделник - петок), доколку сакате да се информирате за нашите услуги или за да ви обезбедиме слободен термин.  
ВТ ДИЕТ КЛУБ - БИТОЛА

Адреса: ул. Јане Сандански бр. 15 лок. 11

(ДТЦ Шехерезада приземје, локал 11)

Тел: 078 678 601 

E-mail: vtdietclub@gmail.com


Created with Mozello - the world's easiest to use website builder.

 .