ВТ ДИЕТ КЛУБ - КОНТАКТ

     ВТ диет клубот е прв Интернет диет клуб во Р. С. Македонија и прв диет клуб основан во општина Битола. Доколку сакате да воспоставите контакт со нас, следете го даденото упатство: 

  • Пополнете ги Вашите податоци во полињата означени со *;
  • Кликнете на ,,Submit".

     Нашиот тим во најкраток можен рок ќе Ви одговори на Вашето прашање. Исто така, може да се јавите на 078 / 678 - 601 или пак да ги посетите нашите простории (ДТЦ Шехерезада приземје, локал 11) од 09 - 17 часот (понеделник - петок), доколку сакате да се информирате за нашите услуги или за да ви обезбедиме слободен термин.  
ВТ ДИЕТ КЛУБ - БИТОЛА

Адреса: ул. Јане Сандански бр. 15 лок. 11

(ДТЦ Шехерезада приземје, локал 11)

Телефон: 078 678 601 

E-mail: vtdietclub@gmail.com


Create your website or online store with Mozello

Quickly, easily, without programming.

Report abuse Learn more